Lajme

Kuvendi të enjten vazhdon dy seanca, fillon një të re

Kuvendi të enjten vazhdon dy seanca, fillon një të re
16:43 | 06 Korrik 2020

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka mbajtur të hënën mbledhje në mënyrë elektronike, përmes platformës ZOOM. Sipas njoftimit të Kuvendit, kryesia përcaktoi agjendën e punës për këtë javë.

“U vendos që të enjten Kuvendi t’i vazhdojë punimet e dy seancave të papërfunduara, më 11 dhe 23 qershor, si dhe më pas të mblidhet në seancë të re”, thuhet në njoftim.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera