Lajme

Kuvendi mban nesër seancë plenare, ky është rendi i ditës

Kuvendi mban nesër seancë plenare, ky është rendi i ditës
15:55 | 18 Tetor 2021

Kuvendi i Kosovës do të mbajë nesër seancë plenare me fillim nga ora 10:00.

Në rend dite janë shqyrtimi i një numri të projektligjeve, gjithashtu edhe pyetjet parlamentare dhe deklarime jashtë rendi të ditës.

Rendi i ditës​:

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera