Lajme

Kush është ish-deputeti i LDK-së që hoqi dorë nga paga dhe privilegjet e tjera të Kuvendit

Kush është ish-deputeti i LDK-së që hoqi dorë nga paga dhe privilegjet e tjera të Kuvendit
21:08 | 07 Maj 2021

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës nga LDK-ja, Visar Hoti ka hequr dorë nga të gjitha privilegjet që i takojnë dhe nga paga në veçanti.

Këtë njoftim e bëri ai përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, e që erdhi pas një takimi me sekretarin e Kuvendit.

Më poshtë njoftimi i plotë:

Në takim me sekretarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës z. Ismet Krasniqi e njoftova që si ish-deputet, heq dorë nga PAGA dhe gjitha privilegjet tjera që më takojn sipas ligjit.

Me këtë rast, shfrytëzova rastin që përmes sekretarit të falenderoj gjithë stafin e Kuvendit për punën dhe sjelljen korrekte.

Ishte eksperiencë e mirë. Tani, une do ti rikthehem angazhimeve të mia. Jeta është shumë e gjatë, ndoshta rrugët tona do të ribashkohen përsëri!

Deri atëherë, FALEMINDERIT DHE MIRUPAFSHIM

I juaji,

Visari

Në takim me sekretarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës z. Ismet Krasniqi e njoftova që si ish-deputet, heq dorë nga…

Posted by Visar N. Hoti on Friday, May 7, 2021

 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera