Ekonomi

Kurtishaj: Nuk ka masë të izolimit, rezervoni pushimet deri në 50 % zbritje

Kurtishaj: Nuk ka masë të izolimit, rezervoni pushimet deri në 50 % zbritje
17:19 | 28 Korrik 2020

Ruzhdi Kurtishaj, kryetar i Kuvendi të Odës Ekonomike të Kosovës dhe njëherësh pronar i kompanisë më të madhe turistike në vend “Sharr Travel” thotë se pas takimit që kanë pasur sot me  ministrin e Tregtisë dhe Industrisë Vesel Krasniqin si dhe para pakë qastesh në takimin e radhës me kryeministrin e Kosovës Avdullah Hoti ka marrë garanci se nuk do të ketë masë izolimi për qytetaret e Kosovës të cilët kthehen nga pushimet verore.

“U dakorduam që edhe më tutje të rriten masat e sigurisë në të dyja anën e kufijve, por assesi masa” ka thënë Kurtishaj pas takimit me kryeministrinë Hoti. Më tutje Kurtishaj thotë se si asnjëherë më parë Shqipëria ka bërë të gjitha përgatitjet në mënyrë që qytetaret e Kosovës të kalojnë pushimet verore sa më mirë në ketë shtet. “Rezervoni pushimet me oferta të çmendura që ofron kompania ‘Sharr Travel’ deri në 50 % zbritje në hotelet më të mirë në Shqipëri” ka thënë më tutje ai. / Front Online /

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera