Lajme

Kurti: Në nëntor udhëtojë për në SHBA, isha i vetmi që publikisht mbështeta presidentin Biden

Kurti: Në nëntor udhëtojë për në SHBA, isha i vetmi që publikisht mbështeta presidentin Biden
11:19 | 20 Shtator 2021

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti tha se 15 shtatori i vitit 2021 ishte afati i fundit kur duhej të përmbyllej marrëveshja e arritur në Bruskel dhe duhej të vendoseshin tabelat e Kosovës.

“Pesë ditë pas skadimit të afatit MPB-ja mori sot masa për ndalimin e targave jo valide”, ka thënë ai në seancën e Kuvendit të Kosovës.

Tutje, ai zbuloi se do të udhëtojë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në muajin nëntor.

“Në nëntor do të udhëtojë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Bëhet fjalë për kordinim të brendshëm, unë e kam mbështetur publikisht ndërkohë ju keni shikuar se kush po fiton. Bëra thirrje publike që të votohet presidenti Biden.” – deklaroi ai.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera