[wp-story]

Lajme

Kurti do shërbim të detyrueshëm ushtarak në Kosovë

Kurti do shërbim të detyrueshëm ushtarak në Kosovë
23:18 | 04 Shtator 2019

Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, është shprehur për shërbim të detyrueshëm ushtarak.

“Mendoj se duhet të kemi shërbim të detyrueshëm ushtarak, për 6 muaj. Dhe këtë, 3 muaj verës dhe tre muaj gjatë dimrit. Përveç atyre që nuk duan, nuk e duan armën, që duhet të kryejnë shërbimin civil”, ka thënë Kurti në Rubikon të KTV-së.

Ai ka thënë se kjo gjë duhet të bëhet në koordinim edhe me partnerin në qeveri. E me LDK-në, në diskutimet parazgjedhore ka thënë se nuk e kanë diskutuar këtë çështje.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera