[wp-story]

Ekonomi / Biznes

Kur ditëlindja e 65-të ka lezet – dy fëmijët ia bëjnë dhuratë Capturin e Ri për ditëlindje Adil Mustafës

Kur ditëlindja e 65-të ka lezet – dy fëmijët ia bëjnë dhuratë Capturin e Ri për ditëlindje Adil Mustafës
15:19 | 21 Nëntor 2020

Njerëzit më të dashur trajtohen me dhuratat më të veçanta!

E këtë e kanë dëshmuar vajza dhe djali i Adil Mustafës, të cilët së bashku ia kanë bërë babait të tyre befasinë më unike për ditëlindjen e 65-të.

Pas një darke të lezetshme e të ngrohtë familjare, pa e ditur fare se çfarë po ndodh, Adil Mustafa posa ka dalë në parking ka hasur në dhuratën më të veçantë gjatë jetës së tij: Renault Capturin e Ri.

I ngazëllyer nga dhurata që dy fëmijët ia kanë bërë, ai nuk ka hezituar që menjëherë t’i hipë veturës dhe ta vozis.

Këtë moment emocionues mund ta shihni edhe në videon e mëposhtme.

 

Njerëzit më të dashur trajtohen me dhurata nga më të veçantat.😍 Vajza dhe djali vendosën që t'i bëjnë një surprizë mjaft unike babait të tyre për ditëlindjen e 65-të. Për më shumë ndiqni videon më poshtë.🎁👇

Njerëzit më të dashur trajtohen me dhurata nga më të veçantat.😍 Vajza dhe djali vendosën që t'i bëjnë një surprizë mjaft unike babait të tyre për ditëlindjen e 65-të. Për më shumë ndiqni videon më poshtë.🎁👇

Posted by Renault dhe Dacia – Auto MITA on Thursday, November 19, 2020

 

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera