Lajme

Kuçi: Mbyllja e çerdheve do të thotë mbyllje për gratë

Kuçi: Mbyllja e çerdheve do të thotë mbyllje për gratë
21:34 | 13 Korrik 2020

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të mbyllen çerdhet në Kosovë, si masë për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Natyra Kuçi e PSD-së, thotë se mbyllja e cerdheve do të thotë mbyllje për gratë.

“Mbyllja e qerdheve, në shoqërinë tonë do të thotë mbyllje për gratë. Prandaj, por jo vetëm, mbyllja e qerdheve është vendim i gabuar i Qeverisë!”, thotë ajo.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera