Vip

Kthesë e madhe në padinë për divorc: Johnny Depp fiton një çështje kundër Amber Heard

Kthesë e madhe në padinë për divorc: Johnny Depp fiton një çështje kundër Amber Heard
12:06 | 04 Gusht 2021

Aktori Johnny Depp fitoi një vendim në një padi divorci kundër ish-gruas së tij Amber Heard. Pasi u martuan në vitin 2015, vetëm një vit më vonë, më 2016, Heard paraqiti kërkesën për divorc dhe akuzoi Depp për dhunë.

Depp dhe avokatët e tij mohuan akuzat, duke pretenduar se Heard po përpiqej të përfitonte nga dëmet financiare, dhe një marrëveshje prej shtatë milionë dollarësh u arrit së shpejti, të cilën Heard pretendoi se do t’i dhuronte Unionit të Lirive Civile të SHBA-s dhe Spitalit të Fëmijëve në Los Anxhelos, transmeton FrontOnline.

Tani Depp po përpiqet të zbulojë nëse ish-gruaja e tij e ka mbajtur premtimin e saj. Avokati i tij, Andrew Caldecott, pretendon se donacioni i premtuar ishte një “gënjeshtër e llogaritur dhe manipuluese”, e cila “që në fillim kishte për qëllim shkatërrimin e Depp”.

Ai gjithashtu pretendon se një spital i fëmijëve në Los Anxhelos në vitin 2019 i shkroi këshilltarit të biznesit të Depp për t’i informuar se Heard nuk kishte bërë asnjë pagesë.

Një gjykatës në Nju Jork tani ka mbështetur pjesërisht kërkesën e ekipit ligjor të Depp dhe do të detyrojë Unionin e Lirive Civile të SHBA të lëshojë dokumente që konfirmojnë nëse Heard ka përmbushur një pjesë të marrëveshjes.

Nëse del se Heard nuk i ka dhuruar paratë, Depp dhe ekipi i tij ligjor do të kenë prova të forta kundër saj në favor të tyre. Pasi u arrit marrëveshja në gusht 2016, tre vjet më vonë Depp paditi tabloidin britanik ‘The Sun’ për shkrimin se kishte abuzuar me gruan e tij, gjë që çoi në gjyqin e vitit 2020, të cilin Depp e humbi.

Një gjykatës në Gjykatën e Lartë të Londrës vendosi që ai kishte sulmuar në mënyrë të përsëritur ish-partneren e tij dhe e kishte shtyrë atë të kishte frikë për jetën e saj.

Për shkak të të gjithë situatës, Depp duhej të jepte dorëheqjen dhe të hiqte dorë nga roli i Grindelwald në vazhdimin e ardhshëm të Fantastic Beasts, gjë që shumë fansa nuk e pëlqyen, kështu që një peticion u nis madje edhe në internet për të hequr Amber Heard nga kasti i Aquaman./FrontOnline/

 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera