Tenderët

Kthehet në rivlerësim tenderi KEK-ut për furnizim me acid klorhidrik (dokument)

Kthehet në rivlerësim tenderi KEK-ut për furnizim me acid klorhidrik (dokument)
10:25 | 23 Janar 2020

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) ka kthyer në rivlerësim tenderin e Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) “Furnizim me acid klorhidrik 31-33 %”, raporton “Front Online”.

Për këtë proces prokurimit KEK-u kishte rekomanduar për kontratë Operatorin Ekonomik (OE) “DPU Plam-2 DOOEL”, e ku vlera e parashikuar e këtij procesi të prokurimit sipas dosjes së tenderit ishte 266 mijë euro, raporton “Front Online”.

Të pa kënaqur me vendimin e Autoriteti Kontraktues dy Operatoret Ekonomik “Bizun” dhe “Redoni HM” kishin deponuar ankesat e tyre në Organin Shqyrtues të Prokurimit, e ku kjo e fundit ka marrë vendim që  ankesat e këtyre dy kompanive të aprovohen si pjesërisht të bazuara, deri sa ka marrë vendim që të anuloj vendimin e Autoritetit për dhënie të kontratës.

Portali “Front Online” ka monitoruar seancën e fundit të OSHP-së ku është marrë vendimi për rivlerësim të këtij procesi të Prokurimi.

Vendimi i  Autoritetit Kontraktues, komunës së Gjakovës  për këtë proces të Prokurimit do të merret në ditët në vijim, deri sa “Front Online” do t’ iu mbaj të informuar për këtë proces të prokurimit deri në përmbyllje të procesit në tërësi. / Front Online /

KEK-ut i kërkohet ta kthej në rivlerësim tenderin për furnizim me acid klorhidrik

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera