[wp-story]

Bota/Rajoni

Kryetari i Preshevës merr dozën e parë të vaksinës anti-COVID

Kryetari i Preshevës merr dozën e parë të vaksinës anti-COVID
22:12 | 21 Shkurt 2021

Deri në Kosovë nuk kanë arritur ende dozat e para të vaksinës anti-COVID, në shumë vende të reja po vazhdon vaksinimi.

Kësisoj edhe shumë shqiptarë të cilët jetojnë në Luginën e Preshevës tashmë kanë nisur të vaksinohen.

Është vetë kryetari i Preshevës, Shqiprim Arifi i cili njoftoi se mori dozën e parë të vaksinës anti-COVID në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë.

Arifi tha se vaksinimi është hapi i parë drejt jetës normale pa pandemi.

“Falënderoj stafin e Shtëpisë së Shëndetit për punën e tyre të pandërprerë”, tha ai.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera