[wp-story]

Lajme

Kryeparlamentari Konjufca thërret mbledhjen e parë të Kryesisë së Kuvendit

Kryeparlamentari Konjufca thërret mbledhjen e parë të Kryesisë së Kuvendit
19:11 | 16 Janar 2020

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, ka thirrur për të hënën, më 20 janar 2020, mbledhjen e parë të Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës, të Legjislaturës VII.

Konjufca ka bërë të ditur se çfarë do të diskutohet në këtë mbledhje.

Rendi i ditës:

  1. Shqyrtimi i kërkesës për caktimin e delegacionit të Kuvendit të Republikës së Kosovës për përfaqësim në Asamblenë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore-SEECP,
  2. Shqyrtimi i kërkesës për caktimin e delegacionit të Kuvendit të Republikës së Kosovës për përfaqësim në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës,II.  Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera