Lajme

Kryeministri Kurti: Do ta padisim Serbinë për gjenocid në Gjykatën Ndërkombëtare

Kryeministri Kurti: Do ta padisim Serbinë për gjenocid në Gjykatën Ndërkombëtare
15:47 | 07 Maj 2021

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në mbledhjen e Qeverisë, ka thënë se në dialogun me Serbinë synim është njohja reciproke me këtë vend, raporton Front Online.

Ai ka thënë se do të bëjnë dialog parimor dhe mirë të përgatitur.

“Do të bëjmë dialog parimor dhe të përgatitur me Serbinë, me njohje reciproke”, ka thënë Kurti.

Në fjalën e tij, kryeministri Kurti ka thënë se do ta padisin Serbinë për krime e gjenocid në Gjykatën Ndërkombëtare.

“Do ta përgatisim padinë për gjenocid ndaj Serbisë në Gjykatën Ndërkombëtare”, raporton Front Online.

 

Mbahet mbledhja e Qeverisë

Mbahet mbledhja e Qeverisë

Posted by Front Online on Friday, May 7, 2021

 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera