Lajme

Kryeministri Hoti uroi kryeministrin e ri të Kroacisë, Andrej Plenkoviq

Kryeministri Hoti uroi kryeministrin e ri të Kroacisë, Andrej Plenkoviq
13:51 | 24 Korrik 2020

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti i ka dërguar një telegram urimi kryeministrit të porsazgjedhur të Kroacisë, Andrej Plenkoviq.

 Ky është telegrami i urimit i kryeministrit Hoti:

Shkëlqesisë së Tij, z. Andrej Plenković

Kryeministër i Republikës së Kroacisë

 Telegram urimi

 I nderuari Kryeministër Plenković,

 Në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës, si dhe në emrin tim, ju shpreh urimet më të sinqerta për fitoren Tuaj dhe HDZ-së në zgjedhjet parlamentare dhe për emërimin Tuaj, Kryeministër i Republikës së Kroacisë.


Fitorja juaj na bën të besojmë se bashkëpunimi ndërmjet dy vendeve tona do të thellohet edhe më shumë, ndërsa Republika e Kroacisë, dhe ju si Kryeministër, do ta mbështesni si përherë Kosovën në rrugën e saj të prosperitetit dhe të integrimeve euroatlantike.

Duke ju dëshiruar suksese të mëtejme, i nderuar Kryeministër, më lejoni t’ju siguroj për ndjenjat e konsideratës sime më të lartë!

Avdullah Hoti

Kryeministër i Republikës së Kosovës

 

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera