[wp-story]

Lajme

Krismat e pushkëve në Llap ishin lajm i keq për armikun, thotë Haradinaj

Krismat e pushkëve në Llap ishin lajm i keq për armikun, thotë Haradinaj
10:17 | 15 Shtator 2019

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, duke kujtuar betejën e Kaqandollit, ka thënë se 21 vite më parë, filloi një nga betejat më të rëndësishme të Luftës Çlirimtare.

Haradinaj ka shkruar se krismat e pushkëve nga Zona Operative e Llapit, ishin lajm i keq për armikun.

“Në Betejën e Kaqanollit, ata e kuptuan se fryma që kishin mbjell Zahiri, Hakifi e Iliri, përveç që nuk ishte shuar, do të bëhej edhe shkatërrimtare e planeve të tyre djallëzore. Sot përulemi me respekt para dëshmorëve që ranë: Bekim Maliqi, Bekim Lushaku, Habib Zeka, Nazmi Zhegrova, Fadil Sejdiu, Islam dhe Selim Rekaliu. Kujtimi për ta, na bën më të fortë e më të vendosur për të mbrojtur të drejtën tonë dhe për ta kthyer shpresën për qytetarët tanë. Lavdi e përjetshme”, ka shkruar ai.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera