Ekonomi

Krejt po dojnë kerr të ri – rezultatet e ofertës së re nga Auto Mita e kalojnë çdo pritshmëri pas vetëm 1 jave

Krejt po dojnë kerr të ri – rezultatet e ofertës së re nga Auto Mita e kalojnë çdo pritshmëri pas vetëm 1 jave
14:45 | 13 Korrik 2020

Kur ka kaluar vetëm 1 javë prej fillimit të kampanjës së re nga Auto Mita, e cila përfshin dërgimin e veturës së vjetër për t’u kthyer në shtëpi me veturë të re 0.00km, oferta e ka kaluar çdo pritshmëri të mundshme!

Interesimi për këtë kampanjë është jashtëzakonisht i madh, pasi që gjithsecili po dëshiron të vozis veturë të reja.

Vozitja e veturës së re nënkupton të keni vozitje më të rehatshme, më të sigurt dhe më të fuqishme!

Si funksionon kjo ofertë?

Mjafton që ta dërgoni tek Auto Mita veturën aktuale që e keni, aty Auto Mita jua vlerëson disa mijë euro dhe pjesën tjetër mund ta paguani me cash ose me kredi me 0% interes.

Pra, asnjëherë nuk ka qenë më e lirë të bëheni me kerr të ri të brendeve botërore si Renault, Dacia apo Nissan!

Artikull i sponzorizuar

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera