[wp-story]

Lajme

Krasniqi takon Minxhozin, flasin për bashkëpunimin ekonomik

Krasniqi takon Minxhozin, flasin për bashkëpunimin ekonomik
11:15 | 16 Qershor 2020

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi priti në takim ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi me të cilin biseduan për vazhdimin e bashkëpunimit dhe zbatimin e marrëveshjeve të nënshkruara në mes Prishtinës dhe Tiranës.

Krasniqi falënderoi Minxhozin për vizitën dhe bashkëpunimin, duke vlerësuar ndihëm e shtetit shqiptarë për Republikën e Kosovës.

Ata diskutuan edhe për sezonin turistik, dhe masat që duhet të respektohen për tu mbrojtur nga pandemia, duke u dakorduar që të kenë takime vazhdueshme që t’i eliminojnë të gjitha barrierat që mund të paraqiten në mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Ndërsa ambasadori e uroi ministrin Krasniqi për detyrën e re, duke i ofruar bashkëpunim dhe shprehi gatishmërinë e Shqipërisë për ta përkrahur integrimin dhe zhvillimin ekonomik e politik të Republikës së Kosovës.

Poashtu në takim u diskutua edhe rritja e qarkullimit të mallrave dhe prodhimeve në mes Kosovës dhe Shqipërisë, dhe lehtësirat që duhet të vazhdojnë që të rriten shkëmbimet tregtare

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera