Front TV

Krasniqi: Nisma nuk ka pasur dhe nuk do të ketë vija të kuqe për asnjë parti politike

Krasniqi: Nisma nuk ka pasur dhe nuk do të ketë vija të kuqe për asnjë parti politike
21:44 | 17 Qershor 2020

Nisma Socialdemokrate në zgjedhjet e 6 tetorit të vitit të kaluar, mund të konsiderohet si partia politike më me fat në vend.

Në fund të garës e kaloi pragun për t`u futur në Kuvendin e Kosovës, në koalicion parazgjedhor me AKR-në. E mosvënia e vijave të kuqe për asnjë subjekt politik, sipas Jakup Krasniqit, nga kjo parti ka mundësuar që kjo parti të ketë sukses.

“Ne realisht jemi përpjekur dhe duhet të garosh me programin tënd, me ofertën tënde dhe ne nuk kemi marrëdhënie të acaruara me asnjë subjekt politik. Ne nuk kemi pasur vija të kuqe me asnjë subjekt politik, sepse kemi qenë të bindur se ligji zgjedhor ta imponon që pas zgjedhjeve të bësh koalicion me partitë politike, prandaj është e kot që të krijosh armiqësi”, ka thënë Krasniqi për Front Online.

Krasniqi: Roli i Thaçit në bisedime i pafavorshëm, foli për kufijtë

Ndër të tjera, kryetari i Këshillit Kombëtar të Nisma-s Socialdemokrate ka thënë për Front Online, se kjo parti nuk ka krijuar komunikim agresiv me asnjë parti në vend.

“Ne jemi përpjekur që në fushatë të prezantojmë kërkesat tona, ofertën tonë, vlerat tona dhe e kemi pasur si moto kryesore “‘Bashkë për shtetin’, sepse kemi qenë të bindur që asnjë parti politike nuk do t`i marrë zgjedhjet për të qeverisur me vendin. Ne nuk kemi krijuar as vija ndarëse e as komunikim agresiv me partitë politike me të cilat ne kemi garuar”, ka thënë tutje ai.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera