[wp-story]

Infografika

Kosovës i duhen mbi 2 milionë doza për ta vaksinuar 60% të popullatës kundër Covidit

Kosovës i duhen mbi 2 milionë doza për ta vaksinuar 60% të popullatës kundër Covidit
11:29 | 04 Maj 2021
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera