Infografika

Kosovë-Shqipëri/ Statistikat me COVID-19 në 7 ditët e fundit

Kosovë-Shqipëri/ Statistikat me COVID-19 në 7 ditët e fundit
12:14 | 27 Gusht 2021
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera