Kronika

Kosovari mashtrohet nga një kompani, i jep 2 mijë e 600 euro për vizën që s’e mori kurrë

Kosovari mashtrohet nga një kompani, i jep 2 mijë e 600 euro për vizën që s’e mori kurrë
09:14 | 07 Korrik 2020

Gjatë ditës së djeshme, në Mitrovicë është raportuar për një mashtrim.

Viktima mashkull/kosovar ka raportuar se ishte mashtruar nga i dyshuari mashkull/kosovar pronar i një kompanie i cili viktimës i kishte premtuar që t’ia rregullojë vizën për shtetet e jashtme dhe për atë shërbim viktima, të dyshuarit ia kishte dhënë 2610 (dymijë e gjashtëqind e dhjetë) euro.

Lidhur me rastin hetimet po vazhdojnë.

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera