Lajme

Kosovari bën maskë me shkrimin “S’ka virus, bravo Lab”

Kosovari bën maskë me shkrimin “S’ka virus, bravo Lab”
15:59 | 25 Korrik 2020

Vendimi i Qeverisë së Kosovës, që mbajtja e maskës të bëhet obligative ka irrituar shumë qytetarë.

Madje, ka edhe nga ta që hodhën në dyshim ekzistimin e virusit Covid-1.

Këngëtari i njohur, Labinot Tahiri në një protestë të estradës ka thënë publikisht “S’ka virus”.

Shumë qytetarë e përkrahën, madje njëri bëri edhe një maskë me shkrim “S’ka virus”.

“Ska virus, Bravo Lab”, shkruan në një maskë të një qytetari të cilën e ka shpërndarë në rrjete sociale.

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera