[wp-story]

Lajme

Kosovarët 3,4 miliardë euro depozita

Kosovarët 3,4 miliardë euro depozita
07:08 | 06 Gusht 2019

Sipas të dhënave të fundit të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) shihet se në fund të  muajit majt të këtij viti shuma e depozitave të qytetareve nëpër bankat komerciale në vend ka arritur në 3 miliardë e 435 milionë euro e që në raport me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar ka një rritje prej 11,8 %, raporton FrontOnline.

 

Në raportin e BQK-së më tutje thuhet se shuma e depozitave të ekonomive familjare në banka ka arritur në 2,4 miliardë euro, deri sa depozitat e ndërmarrjeve kanë arritur në 840 milionë euro  / FrontOnline /

 

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera