[wp-story]

Ekonomi / Bujqësi

Kosova merr përkrahje nga Sllovenia për zhvillimin e sektorit të bujqësisë

Kosova merr përkrahje nga Sllovenia për zhvillimin e sektorit të bujqësisë
15:12 | 06 Prill 2019

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Ziviq, gjatë ditës priti në takim një delegacion i ekspertëve slloven, të cilët kanë shprehur gatishmërinë që ta përkrahin projektin e hartuar nga zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Shukri Maxhuni, i cili parasheh rritjen dhe modernizimin e sektorit të përpunimit të ushqim it në Kosovë.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera