[wp-story]

Infografika

Kosova më shumë vdekje nga COVID-19 sesa bashkërisht Shqipëria dhe Serbia

Kosova më shumë vdekje nga COVID-19 sesa bashkërisht Shqipëria dhe Serbia
11:54 | 19 Nëntor 2020
“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera