Infografika

Kosova me më së shumti vdekje në botë nga COVID-19 për 1 milion banorë

Kosova me më së shumti vdekje në botë nga COVID-19 për 1 milion banorë
19:52 | 29 Gusht 2021
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera