[wp-story]

Lajme

Kosova i vë taksë edhe Maqedonisë Veriore

Kosova i vë taksë edhe Maqedonisë Veriore
13:38 | 16 Gusht 2019

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka marrë vendimin për marrjen e masës reciproke ndaj Maqedonisë Veriore në dy produkte.

Shala ka vendosur t’ia tandalojë shtetit fqinj importimin e mjaltit natyral dhe patatet. Vendimi hyn në fuqi menjëhherë.

 

Ky vendim i është nënshkruar edhe nga Dogana së Kosovës e cila obligohet që të zbatojë masët nga pika e parë e këtij vendimi.

 

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera