Lajme

Kosova furnizohet me autoblinda nga ShBA-ja

Kosova furnizohet me autoblinda nga ShBA-ja
09:12 | 21 Korrik 2020

Ushtria e Kosovës vazhdimisht ka treguar se është e aftë dhe ka kapacitete të mjaftueshme humane për të dëshmuar se është një ushtri si çdo tjetër në botë. Mirëpo, tani ka filluar të përmirësoj edhe kapacitet e saja logjistike, duke u pajisur me artileri të rëndë, për nevojat e saj.

Mbrëmë mediat kane raportuar se në Kosovë kanë ardhur disa makina të Humvee (HMMWV/USA) për Forcat tona Special Ushtarako – Policore.

E, se kanë ardhur në Kosovë këto automjete të blinduara e ka konfirmuar për IndeksOnline, i pari i FSK-së, Gjenerallejtënant Rrahman Rama.

“Ne i kemi blerë, ato autoblinda. Vitin e kaluar e kemi nënshkruar kontratën ndërsa dje kanë ardhur pjesa e parë e në vazhdim do të vijnë edhe të tjerat”, tha shkurt Rama.

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera