Infografika

Kosova e 24-ta në botë me më shumë vdekje nga Coronavirusi në 1 milion banorë

Kosova e 24-ta në botë me më shumë vdekje nga Coronavirusi në 1 milion banorë
13:24 | 28 Gusht 2020
Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera