Infografika

Kosova, e 8-ta në botë me më shumti raste të reja me Coronavirus

Kosova, e 8-ta në botë me më shumti raste të reja me Coronavirus
10:20 | 07 Korrik 2020
Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera