Kronika

Kontrabanduan 88 dele, të dyshuarit largohen në drejtim të panjohur

Kontrabanduan 88 dele, të dyshuarit largohen në drejtim të panjohur
11:21 | 10 Korrik 2020

Në rrugën Begunc të Buzovikut të Vitisë më 8 korrik dy të dyshuar nëpër rrugë malore kanë kontrabanduar 88 dele.

Në raporton 24 orësh të policisë thuhet se njësiti patrullues ka dalë në vend ngjarje dhe ka arritur të ndalojë bagëtinë, ndërsa te dyshuarit janë larguar në drejtim të panjohur.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori dhe njësiti i doganës nga të cilët janë konfiskuar delet.

Vetëm 60 euro kap ofertën Al Inclusive të “Sharr Travel” në Aqua Fafa

Të tjera