Sport

Konfirmohen katër klubet nga Kosova që do të marrin pjesë në Ligën Unike për sezonin 2021/22

Konfirmohen katër klubet nga Kosova që do të marrin pjesë në Ligën Unike për sezonin 2021/22
00:32 | 01 Gusht 2021

Tashmë janë konfirmuar emrat e katër klubeve nga Kosova që do të marrin pjesë në Ligën Unike.

Kampioni në fuqi, Golden Eagle Ylli, do të marr pjesë sërish, bashkë me Pejën, Rahovecin, teksa Prizreni 16 do të debutojë këtë vit.

Faqja zyrtare e Ligës Unike u ka dëshiruar mirëseardhje klubeve nga Kosova në edicionin e ri 2021/22.

Kujtojmë se edicioni i ri në Ligën Unike do të fillojë më 20/21 Tetor, kurse para fillimit të garave do të organizohet Superkupa Mbarëkombëtare në të dy konkurrencat.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera