Tenderët

Komuna Klinës një palë dorëza i blen 0,33 euro, çmimi i tyre me pakicë nëpër markete 0,05 euro

Komuna Klinës një palë dorëza i blen 0,33 euro, çmimi i tyre me pakicë nëpër markete 0,05 euro
09:04 | 06 Prill 2020

Komuna  Klinës para pakë ditësh përmes një tenderi emergjent “Mjete medicionale për nevoja emergjente” la blere një palë dorëza një përdorimëshme 0,33 euro, deri sa për momentin çmimi me pakicë i tyre nëpër marke sillet rreth 0,05 euro, raporton “Front Online”.

Në bazë të dokumenteve të siguruara shihet se fitues i këtij tenderi është kompania “Kosova Med Healthcare” nga Prishtinës.

Përmes këtij tenderi komuna ka blerë 300 maska shumë përdorimëshme, ku çmimi i tyre për copë është 1,29 euro, Kombilizon Mbrojtës (shumë përdorimesh) 300 copa, ku çmimi i tyre për copë është 16,65 euro, si dhe 3000 palë dorëza një përdrimëshme, ku çmimi i tyre për copë është 0,33 euro, raporton “Front Online”.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera