[wp-story]

Lajme

Komuna e Vushtrrisë ofron shërbime online për bashkatdhetarët

Komuna e Vushtrrisë ofron shërbime online për bashkatdhetarët
11:41 | 30 Dhjetor 2020

Komuna e Vushtrrisë sot ka lansuar shërbimin online për të informuar bashkatdhetarët rreth procedurave dhe shërbimeve të saj.

Drejtori i Administratës, Mehmet Selaci përmes një postimi në rrjetin social në Facebook ka bërë të ditur se të gjithë bashkatdhetarët që i përkasin kësaj komune mund të shkruajnë në aplikacionet Viber osë WhatsApp, për tu informuar rreth heqjes apo marrjes së shtetësisë, regjistrimin e fëmijëve, lidhje të kurorës/martesës, dhe shërbime të tjera.

Sipas tij, qëllimi i tyre është shkurtimi i procedurave për bashkatdhetarët duke u dhënë informatat e sakta.

Lexoni më poshtë postimin e tij të plotë:

Bashkatdhetarë të dashur

Nga sot, ju mund të na shkruani në aplikacionet Viber ose WhatsApp, për çdo informatë që ju duhet rreth procedurave të ndryshme siç janë: Aplikimi për heqjen apo marrjen e shtetësisë, regjistrimin e fëmijëve, lidhje të kurorës/martesës, përmirësim të të dhënave dhe shërbime të tjera të kësaj zyre.

Numri kontaktues është +383 464 42000, ne, do të mundohemi që në kohë sa më të shpejt të ju përgjigjemi në pyetjen/kërkesën tuaj.

Vërejtje:

Ky shërbim vlenë vetëm për Zyrën e Gjendjes Civile, është lansuar enkas për bashkatdhetarët tanë, por normalisht që mund të përdoret nga çdo qytetar që ka pyetje/kërkesë në lidhje me shërbimet tona. Nuk pranohen telefonata në këtë numër, por vetëm kërkesat me shkrim.

Qëllimi ynë është që të ua shkurtojmë bashkatdhetarëve tanë procedurat, duke u dhënë informatat e sakta, që në rast aplikimi për shërbimet tona, ata të humbin sa më pak kohë, kohë të cilën do të mund ta kalojnë me familje e shoqëri .

Falënderim i veçantë për vushtrriasin Qendrim Merovci, që ndihmoj në realizimin e këtij projekti.

Me respektin dhe mirënjohjen më të madhe për bashkatdhetarët.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera