[wp-story]

Lajme

Komuna e Vushtrrisë edhe këtë vit mbulon shpenzimet për ritet fetare të varrimit

Komuna e Vushtrrisë edhe këtë vit mbulon shpenzimet për ritet fetare të varrimit
16:28 | 14 Janar 2020
Komuna e Vushtrrisë dhe Këshilli i Bashkësisë Islame në Vushtrri e kanë vazhduar Memorandumin përmes të cilit Komuna e Vushtrrisë do vazhdoj për të 3-in vit me radhë të mbulojë shpenzimet për ritet fetare të varrimit.

Në bazë të Memorandumit, Komuna e Vushtrrisë do të mbuloj shpenzimet për këto rite:

– Kryerjen e ritualeve të varrimit sipas traditave fetare islame.
– Pastrimin e kufomës,

– Qefinin,

– Dërrasat
– Piramidat me mbishkrim dhe
– Transportin e kufomësPër shkak të mungesës së fuqisë punëtore, me kërkesë të Këshillit të Bashkësisë Islame në Vushtrri, shpenzimet e hapjes së varrit nuk janë përfshirë në këtë memorandum.

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera