Lajme

Komuna e Rahovecit, me masa të reja kundër Covid-19

Komuna e Rahovecit, me masa të reja kundër Covid-19
15:42 | 19 Qershor 2020

Komuna e Rahovecit, bëhet në mesin e komunave që kanë marrë vendim për të filluar aplikimin e masa shtesë, pas përhapjes së coronavirusit në vend.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari i kësaj komune Smajl Latifi, i cili ka thënë se ndër hapat që do të merren janë reduktimi i stafit zyrtar në të gjithë drejtorit komunale, përveç atyre të personelit shëndetësor dhe Inspektoratit Komunal.

Ky është vendimi i komunës së Rahovecit me të gjitha masat e parapara brenda tij:

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500

Të tjera