Lajme

Komuna e Prishtinës prinë me numrin e të infektuarve me coronavirus

Komuna e Prishtinës prinë me numrin e të infektuarve me coronavirus
23:50 | 08 Korrik 2020

Sot në Kosovë janë konfirmuar edhe 214 raste të reja me koronavirus.

Sipas IKSHPK-së Komuna e Prishtinës prinë me numrin më të madhë të infektuarve gjithsej 68 raste.

Njoftimi i plotë i IKSHPK-së

‘Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 68 raste, komuna Ferizaj 55 raste, komuna Mitrovicë 35 raste, komuna Fushë Kosovë 13 raste, komuna Prizren 10 raste, komuna Lipjan 8 raste, komuna Vushtrri 6 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Podujevë 3 raste, komuna Gjakovë 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Han i Elezit 2 raste, komuna Malishevë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Junik, Suharekë dhe Shtime’.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera