Lajme

Komuna e Prishtinës jep detaje rreth arrestimit të inspektorit

Komuna e Prishtinës jep detaje rreth arrestimit të inspektorit
13:56 | 30 Shtator 2020

Një inspektor i ndërtimit në komunën e Prishtinës është arrestuar pasi që ai është kapur në flagrancë nga policia duke marrë ryshfet, raporton Front Online.

Siç njofton policia, ndaj inspektorit ishte bërë ankesë nga pronari i një kompanie ndërtimi se ai i kishte ndaluar punimet edhe përkundër që posedonte leje.

Ndaj këtij arrestimi ka reaguar edhe Komuna e Prishtinës, zyrtarë të cilës thonë se janë gatshëm për bashkëpunim të vazhdueshëm me organet e rendit

Reagimi i plotë: 

Më 29 shtator, në orët e mbrëmjes, jemi njoftuar se njëri nga punëtorët e Komunës është arrestuar nga Policia e Kosovës, dhe është në mbajtje për 48 orë.

Nga mediat morëm vesh që i njëjti dyshohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe mitmarrje.

Komuna e Prishtinës është në pritje të informimit zyrtar, dhe menjëherë do të ndërmerr veprimet e nevojshme në përputhje me Ligjin dhe procedurat.

Distancohemi nga çdo veprim i paligjshëm i cilitdo punëtor, dhe jemi të gatshëm për bashkëpunim të vazhdueshëm me organet e rendit, për çfarëdo rasti!

NimiTV ofron 30% zbritje për Black Friday

Të tjera