[wp-story]

Hulumtime

Komuna e Deçanit një dezinfektues 50 mililitër për duar e blen 4 euro (dokument)

Komuna e Deçanit një dezinfektues 50 mililitër për duar e blen 4 euro (dokument)
11:33 | 13 Prill 2020

Një dezinfektues për duar 50 mililitër komuna e Deçanit përmes një procesi të Prokurimit e ka blerë për 4 euro, deri sa çmimi më pakicë i një dezinfektuesi 500 mililitër, apo edhe 9 herë më madh është rreth 4 euro, raporton “Front Online”.

 

Në kontratën e siguruar shihet se për furnizim emergjent me material higjenik komuna e Deçanit e ka përzgjedhur kompaninë  “GIPA” e ku vlera e tenderit është 39,900 euro

Iberhysaj: Behët fjalë për një gabim teknik, dezinfektuesi është 500 ml

Milot Iberhysaj nga kompania “Gipa” ka thënë se në rastin në fjalë behet fjalë për një gabim teknik të kontratës që e ka nënshkruar ai me komunën e Deçanit

“Gjatë përshkrimit të artikujve në kontrat edhe thjesht nuk është vërejt gjate nënshkrimit kontratës, mirëpo produkti ju shkon 500 ml Fresh siç shihet edhe ne faturë për sasinë e parë që e kemi porositur “ka thënë ai.

 

 

 

 

/ Front Online/ 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera