[wp-story]

Bota/Rajoni

Kompania në kërkim të më shumë se 150 punëtorëve, do i paguajë më shumë se 180 mijë euro

Kompania në kërkim të më shumë se 150 punëtorëve, do i paguajë më shumë se 180 mijë euro
11:58 | 17 Dhjetor 2019

Punët më të mëdha për aventurat në botë sapo janë hapur, ndërsa Australia bëri thirrjen për më shumë se 150 njerëz për t’i përfshirë në punë kërkimore në Antarktik.

E gjithë qiraja dhe ushqimi është falas në të katër vaktet ushqimore. Ushqimet do përgatiten nga kuzhinierë të specializuar.

Në punë kërkohet të mësoni aftësi të reja, të eksploroni labirintin e madh në tokë – dhe gjithashtu merrni një ndihmë speciale 60 mijë dollarë në vit derisa punoni në Antarktidë.

Për shembull, një mjek do të fitojë një pagë bazë deri në 199.031 dollarë në vit – plus një shtesë prej 60,974 $ në vit.

Zyrtari i teknologjisë së informacionit fiton një pagë bazë prej 74,469 $ – plus të njëjtën ndihmë prej 60.974 $ në vit.

Kompania janë në kërkesë të një kuzhinieri, oficeri logjistik i furnizimit, mjek, IT, saldator, mekanik, marganoz dhhe hidraulik./Front Online/

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera