Lajme

Komisioni për Buxhet s’ka kuorum, shkon në pauzë

Komisioni për Buxhet s’ka kuorum, shkon në pauzë
10:14 | 27 Korrik 2021

Komisioni për Buxhet dhe Transfere ka shkuar në pauzë prej 5 minutash.

Ky komision me të filluar mbledhjen ka shkuar në pauzë për shkak të mungesës së kuorumit.

Në rend dite në Komision është shqyrtimi i Raportit me amendamente për Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera