Ekonomi

Kodra bën drejtor të Financave shoferin e tij

Kodra bën drejtor të Financave shoferin e tij
09:34 | 13 Qershor 2022

Fadil Kodra, drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent (AME), ka emëruar si zëvendësues së drejtor të Financave në këtë Agjenci zyrtarin e Logjistikes Rifat Metaj, i cili njëkohësisht ka kryer funksionin e shoferit të drejtorit Kodra.

Në vendimin e siguruar nga “Front Online” thuhet se Metaj i emëruar në pozitën e zyrtarit të logjistikes caktohet si zëvendësues në pozitën e drejtorit të Departamentit të Financave dhe Shërbimeve Përgjithshme

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera