[wp-story]

Lajme

Kjo është lista e deputetëve të partisë së Milaim Zekës

Kjo është lista e deputetëve të partisë së Milaim Zekës
10:13 | 07 Shtator 2019

Partia Euroatlantike e Kosovës ka dorëzuar listën e saj me kandidatë për deputetë.

Kësaj liste i prinë kryetari i partisë Milaim Zeka, ndërkaq përbën edhe 45 kandidatë për deputetë.

Milaim Zeka më 29 qershor të ketij viti ka prezantuar edhe zyrtarisht partinë e tij të quajtur Partia Euroatlantike e Kosovës ku morën pjesë themelues të tjerë të këtij subjekti politik, deputetë të partive të tjera dhe të ftuar të tjerë.

Ai kishte përmendur se prioritet për partinë e tij do të jetë investimi në arsim dhe shëndetësi si dhe përkrahje për bizneset përmes heqjes së disa obligimeve ndaj shtetit.

Në prezantimin e Partisë Euroatlantike të Kosovës të pranishëm ishin edhe deputetët e PDK-së, Ganimete Musliu dhe Nait Hasani.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera