[wp-story]

Lajme

Kjo është gjendja në Merdare dhe te Dheu i Bardhë

Kjo është gjendja në Merdare dhe te Dheu i Bardhë
08:27 | 08 Gusht 2019

Shumë nga bashkatdhetarët tanimë kanë përfunduar pushimet dhe po rikthehen në vendet ku jetojnë dhe punojnë.

Për shkak të fluksit të madh, kolona e pritje të gjata po ka në pikat kufitare, veçmas në Merdare.

Sipas Qendrës për Menaxhim Kufitar, pritja në këtë mëngjes është 1 orë e 30 minuta deri 2 orë për të dalur nga Kosova.

Ndërsa, po në këtë pikë, pritjet për të hyrë janë të vogla, përkatësisht deri në 10 minuta.

Edhe tek pika ‘Dheu i Bardhë’, pritjet nuk janë të vogla. Sipas të dhënave të mëngjesit, pritja është 1 orë për të dalur nga Kosova përmes kësaj pike kufitare.

Ndërsa, tek pikat e tjera kufitare, gjendja është  më mirë.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera