Lajme

Kishin futur brenda kasetofonit telefona mobil dhe kabllo, oficerët korrektues në Dubravë parandalojnë kontrabandën

Kishin futur brenda kasetofonit telefona mobil dhe kabllo, oficerët korrektues në Dubravë parandalojnë kontrabandën
14:57 | 16 Korrik 2020

Në Qendrën Korrektuese në Dubravë gjatë kontrollimit të gjërave të sjella nga familjarët e një të burgosuri, oficerët korrektues kanë arritur të parandalojnë futjen e kontrabandës në këtë qendër.

“Oficerët korrektues në vazhdimësi të Planit Operativ për bastisje të qëllimta kanë bërë bastisjen e një Kasetofoni , i cili ishte sjellë nga familjarët të burgosurit.

Bastisja ka rezultuar pozitive, me ç ‘rast në brendinë e Kasetofonit janë gjetur një telefon mobil ”Samsung”J5, një telefon mobil “LB STAR”(mini), një bateri e telefonit mobil “Samsung”; dhe tre kabllo të mbushësit për telefona mobil.

Lidhur me rastin, i burgosuri është veçuar deri në hetimin e rastit dhe ndaj tij është iniciuar procedura disiplinore”, thuhet në njoftimin e SHKK-së.

Me qëllim të eliminimit të dukurive negative nëpër institucionet korrektuese dhe ato të paraburgimit, Shërbimi Korrektues i Kosovës do të vazhdojë ta ketë primare luftimin e dukurive negative dhe kontrabandës.

KEDS fillon pilot projektin për inspektimin e rrjetit elektrik me dron

Të tjera