[wp-story]

Bota/Rajoni

Kisha e Anglisë fali pedofilët dhe i lejoi të vazhdojnë të punojnë me fëmijët

Kisha e Anglisë fali pedofilët dhe i lejoi të vazhdojnë të punojnë me fëmijët
13:15 | 06 Tetor 2020

Hetimi i Pavarur për Abuzimin Seksual të Fëmijëve (IICSA) ka publikuar raportin.

Kisha e Anglisë fali pedofilët pasi ata shprehën pendim dhe i lejuan ata të vazhdonin punën në vend që të mbronin fëmijët, ka gjetur një raport, shkruan The Independent.

Hetimi i Pavarur për Abuzimin Seksual të Fëmijëve (IICSA) tha se midis viteve 1940 dhe 2018, 390 anëtarë klerikë ose njerëz në pozita besimi u dënuan për vepra seksuale të fëmijëve.

“Kultura e Kishës së Anglisë e lehtësoi atë duke u bërë një vend ku abuzuesit mund të fshiheshin,” tha një raport i lëshuar të martën.

“Deferenca ndaj autoritetit të Kishës dhe priftërinjve individualë, tabutë rreth diskutimit të seksualitetit dhe një ambienti ku autorët e pretenduar trajtoheshin më përkrahës sesa viktimat paraqisnin pengesa për zbulimin që shumë viktima nuk mund t’i kapërcenin”

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera