Vip

Khloe Kardashian thotë se e ka falur miken e motrës pas tradhtisë me partnerin e saj

Khloe Kardashian thotë se e ka falur miken e motrës pas tradhtisë me partnerin e saj
14:46 | 21 Qershor 2021

Familja Kardashian – Jenner u mblodhën për herë të fundit në episodin e dytë dhe të fundit të bashkimit të serisë së tyre që përcakton epokën Keeping Up With The Kardashians.

Khloé Kardashian, foli për pabesinë e partnerit të saj Tristan Thompson me ish-shoqen e familjes Jordyn Woods dhe se si ajo prishi përkohësisht marrëdhënien e tyre.

Edhe pse themeluesja e Good American pretendoi se ajo e kishte falur plotësisht Jordyn për marrëdhëniet me yllin e NBA, motra e saj e vogël Kylie Jenner, 23, tha se ndihej ‘personalisht’ e lënduar nga skandali i mashtrimit.

“Unë nuk e kam inat Jordyn,” tha Khloé, duke shtuar se ajo do të ishte vetë “e burgosur” nëse nuk hiqte dorë nga inati. “Unë mendoj se njerëzit bëjnë gabime,” tha ajo. “Ata jetojnë dhe mësojnë dhe unë i fal të dy palët. Si mund ta fal Tristanin dhe jo Jordaninë?”.

Në përgjigje të një pyetje tjetër të shikuesit, Kylie konfirmoi se ajo kishte një shans të ulej me Jordyn për skandalin e mashtrimit. Për rënien e tyre të famshme, ajo tha: “Kur ishim miq, kurrë nuk kemi menduar se nuk do të jemi miq. Ishte diçka e natës. Ajo i bëri diçka familjes time – e ndjeva sikur ajo bëri diçka, e dini, për mua.”

Khloé shtoi se Jordyn nuk i kishte kërkuar falje personalisht asaj dhe as kishte dërguar një letër të premtuar duke shpjeguar se çfarë ndodhi. “Unë personalisht nuk flas me të,” tha Khloé. “Unë mendoj se ajo po bën shumë mirë në jetën e saj personale”.

Ajo shtoi se nuk do të donte që Kylie të ndjehej sikur nuk mund të rifillonte miqësinë e saj me Jordyn.

“Motrat e mia kanë më shumë rëndësi sesa çdo inat apo çështje që do të kisha me një individ tjetër dhe nëse mund ta lejoj Tristanin të kthehet në jetën time, atëherë duhet të lejoj të njëjtën falje dhe pranim nga njerëzit e tjerë,” tha ajo. “Nëse Kylie dëshiron që Jordan të jetë shoqja e saj, atëherë kjo varet nga Kylie.”

Pavarësisht nga deklaratat diplomatike të Khloé për faljen, Kim Kardashian, ndau një vlerësim më të prerë se pse Jordyn nuk ishte më pjesë e rrethit të tyre shoqëror, duke sugjeruar se mund të ketë pasur presione për të larguar Jordyn nga diku tjetër në klanin Kardashian – Jenner.

“Unë do ta mbaj atë të vërtetë”, ndërhyri Kim, duke prerë Khloé. ‘Tristan ka një fëmijë me Khloé. Kështu që ata – Tristan do të jetë gjithmonë në jetën tonë, në një mënyrë apo në një tjetër. Nëse një vajzë do të ishte – nëse dikush tjetër do të vinte në këtë situatë, unë nuk do të zgjidhja që të doja të kaloja gjithë kohën time shtesë.

Familja e Tristanit. Ne duhet ta mbajmë gjithnjë të freskët.  Është një fëmijë i përfshirë ”, vazhdoi ajo.

Khloé dukej disi e nervozuar ndërsa u përpoq të ndryshonte rrëfimin dhe tha se nuk do të donte që Kylie të pendohej kurrë që nuk ishte më shoqe me Jordyn, megjithëse askush në familje nuk dukej se kishte dëshirë për t’u rilidhur me të.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera