Lajme

KFOR-i: Gëzuar Ditën e Pavarësisë aleatëve dhe miqve tanë shqiptarë

KFOR-i: Gëzuar Ditën e Pavarësisë aleatëve dhe miqve tanë shqiptarë
12:59 | 28 Nëntor 2022

KFOR-i ka uruar 110-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë.

“Gëzuar Ditën e Pavarësisë aleatëve dhe miqve tanë shqiptarë! Shqipëria është anëtare e #NATO-s që nga viti 2009 dhe kontribuon me më shumë se 50 ushtarë në misionin e KFOR-it”, ka shkruar KFOR-i në Facebook.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera