Lajme

KFOR-i amerikan përuron një kënd lojërash në fshatin Lebanë

KFOR-i amerikan përuron një kënd lojërash në fshatin Lebanë
18:11 | 19 Shtator 2020

Ushtarët e KFOR-it amerikan gjatë ditës së sotme kanë përuruar një kënd lojërash në fshatin Lebanë të komunës së Prishtinës.

Projekti u iniciua dhe finalizua nga Ekipi Italian i Ndërlidhjes dhe Monitorimit që operon në rajonin e Prishtinës, dhe u financua nga NATO.

“KFOR-i është çdo herë të kontribuojë në mënyrë të paanshme për një mjedis të sigurt për të gjithë qytetarët e Kosovës”, thuhet në njoftimin e tyre.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera