Gjuha:
×
 • Lajme
 • Lajme

  Këto vende nesër do të mbesin pa rrymë

  FrontOnline
  2 vite më parë

  KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet të cilat do të bëhen gjatë ditës së neserme. Këto punime janë për sigurinë e sistemit, ndërsa për shkak të kësaj do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

  17.06.2021

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  Në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Milloshevë (TMK) (kodi: 15019005) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Llazarevë, Raskovë, Bakshi, Milloshevë, Babimofc dhe Gracë.

  Arsyeja: Punime në rrjetin e mesëm Babinmofc.

  Vërejtje: Dalja do të ndalet vetëm kur kërkohet siguria e 100% me degëzimet e 10kV.

  Pejë

  1.

  Në NS 35/10kV Istog do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Vrella (kodi: 54000002) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

  Vendet: Cercë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

  Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

  2.

  Në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Mojstiri (kodi: 54000001) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

  Vendet: Sine dhe Mojstir.

  Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

  3.

  Në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV FSK (kodi: 54000010) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

  Vendet: FSK-ja.

  Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

  4.

  Në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Devolli Group (kodi: 54000015) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

  Vendet: Devolli Group.

  Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

  5.

  Në NS 35/10kV Isniqi të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Bletarija (kodi: 53057004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe fshati Hulaj.

  Arsyeja: Bartje rrjetit 10 kV në dy shtylla druri afër Manastirit.

  Gjakovë

  1.

  Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Pataçani (kodi: 82000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

  Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele dhe demontimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm, degëzimi Vrajak – Bratotin.

  2.

  Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Hidrosistemi (kodi: 82000002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

  Vendet: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

  Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

  3.

  Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Qyeti 1 (kodi: 82000003) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

  Vendet: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agon Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir.

  Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

  4.

  Në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Qyeti 2 (kodi: 82000004) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

  Vendet: rr.409 Sylejman Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.494 Bekim Sylka,rr.496 Mexhit Mustafa, rr.497 Shkelzen Krasniqi, rr.500 28 Nëntori, rr.502 Sylejman Vokshi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.512 Ali Sokoli, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezrit Frashëri, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.526 Rifat Dina, rr.527 Sabit Shabandula, rr.528 Fitim e Enver Duraku, rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, rr.530 Agim Kelmendi, rr.531 Selim Berisha, rr.532 Bekim Isma, rr.533 Sakip Bellaga, rr.534 Viktimat e Korrikut, Rr.535 Prof.Hamdi Berisha,Rr.540 Jeton e Besim Kabashi, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, Rr.545 Ismail e Besim Gashi, Rr.546 Fahredin Hoxha, Rr.547 Tafil Zyberi, Rr.548 Mark Sopjani, rr.554 Uilam Uoker, rr.555 Shkelzen Zllanoga, rr.557 Bedri Berisha, rr.558 Jahë Hoti, rr.608 Hamdi Berisha dhe rr.Luftëtari.

  Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

  Mitrovicë

  1.

  Në NS 110/10kV Skenderaji do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofc, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

  Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

  Prizren

  1.

  Në NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

  Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

  Ferizaj

  1.

  Në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

  Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

  Gjilan

  1.

  Në NS 35/10kV Gjilan II do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Kufca (kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

  Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i Vjetër.

  Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të thyera të tensionit të lartë në fshatin Dragancë.

  18.06.2021

  Punime në projekte investive

  Prishtinë

  1.

  Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

  NS 10/04kV Zabel i ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Zabel i Ulët- te shkolla

  Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

  2.

  Në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Komorani (kodi: 16023007) prej orës 10:00 – 10:15 dhe 12:45-13:00

  Vendet: Komorani, Komoran- lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

  3.

  Në NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV Potok te Haxhovit me (kod 16100005044) nga ora 10:00 deri 13:00

  Vendet: Te Potokët- Haxhovit.

  Arsyeja: Demolimi i pajisjeve të vjetra në trafostacion.

  Gjakovë

  1.

  Në NS 35/10kV Gjakovë III do të ndërprehet:

  NS 10/04kV TS-85 (kodi: 81084022502) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Një pjesë e rr. Hysni Dubrava.

  Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te drurit ekzistuese me SH.B dhe bartja e kabllove të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

  18.06.2021

  Punime nga palët e treta

  Prishtinë

  1.

  Në NS 110/10 kV Pirshtina 7 do të ndërprehet:

  NS10/0.4 kV TS Sadat Pllashniku”B&S Group”shpk (Kodi: 19000026252) nga 10:00 -12:00

  Vendet: Një pjesë e rr.Muharrem Fejza dhe një pjesë e rr.Enver Maloku.

  Arsyeja: Vendosja e kthinës së tensionit të mesëm sipas rekomandimeve të pranimit teknik, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

  Për shkak të punimeve në rrjet në këto zona do ketë ndërprerje të energjisë
  Nga Rubrika
  Lajme24 Mars 2023
  Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Jeffrey Hovenier, mori pjesë në Iftarin, darkën e Ramazanit, të organizuar nga stafi i Ambasadës Amerikane. Ai...
  Lajme24 Mars 2023
  Me 16 Shkurt të këtij vitit ministri i Bujqësisë, Faton Peci,  ka njoftuar se do të ketë zero tolerancë ndaj pirjes së...
  Lajme24 Mars 2023
  Liderёt e Bashkimit Evropian nёpёrmjet tё konkluzave kanё pёrshendetur marrëveshjen e arritur nё Ohёr të Mqedonisë së Veriut, nё mes tё kryeministrit...
  Të tjera
  Bota/Rajoni24 Mars 2023
  Tanzania ka njoftuar shpërthimi e një sëmundje vdekjeprurëse e cila vjen nga virusi Marburg. Deri më tani janë shënuar 5 viktima si...
  Lajme24 Mars 2023
  Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë me kabinetin qeveritar sot do të bëjë homazhe në Kompleksin Memorial “Dëshmorët e Kombit”...
  Lajme24 Mars 2023
  Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji, në mbledhjen e mbajtur të enjten, ka vendosur për shtrenjtim të çmimit të rrymës. Ky...
  Lajme24 Mars 2023
  Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot do të mbajë mbledhje. Në këtë mbledhje do të ketë diskutim rreth Bordit Drejtues të...
  Lajme24 Mars 2023
  Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, dhe ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, të mërkurën kanë vizituar Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, ku planifikohet...
  Lajme23 Mars 2023
  Deputeti i PDK’së, Enver Hoxhaj ka komentuar deklaratën e djeshme të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti se ka asociacion në planin evropian....

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.